Stagiair(e) communicatie

Ben jij goed in het schrijven van teksten en hebben de sociale media geen geheimen voor jou? Heb jij ideeën over hoe wij gemeentelijke informatie op een goede manier kunnen aanbieden aan de inwoners? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stagiair(e) communicatie (24-32 uur per week)

Wat ga je doen?

Als hoofdtaak ga je zelfstandig aan de slag met het maken van een glossy over organisaties in Heemskerk die zich bezighouden met hoe inwoners gezonder kunnen leven. Dit houdt in dat je projectleiders en inwoners gaat interviewen, foto’s maakt en teksten schrijft. Daarnaast ondersteun je de communicatieadviseurs met de dagelijkse werkzaamheden. Denk aan webcare, social media, foto’s maken, teksten schrijven en reportages maken van bijeenkomsten. Ook denk je mee over nieuwe content ideeën voor onze online kanalen (website, intranet en social media).

Wat zoeken wij in een stagiair communicatie?

• Je volgt een gerelateerde mbo of hbo opleiding, zoals communicatie of media.
  • Je toont initiatief.
  • Je stapt gemakkelijk en met enthousiasme op mensen af.
  • Je kunt zelfstandig werken.

Wat kun je verwachten?

• Wij bieden jou een uitdagende stage in een deskundig en hecht team.
  • Flexibele werkdagen/tijden.
  • Afwisselende taken en veel regie.
  • Een stagevergoeding.

Hier ga je werken

Werken bij het team Communicatie van gemeente Heemskerk is afwisselend, open, bedrijvig en gezellig. We zijn verantwoordelijk voor diverse communicatievraagstukken in de breedste zin van het woord. We geven feedback, kunnen snel schakelen, meedenken en steken de handen uit de mouwen. Team Communicatie valt onder afdeling Algemene Zaken (AZ). AZ telt 24 medewerkers op het gebied van communicatie, HR, gegevensbescherming, juridische zaken en het bestuurssecretariaat. Communicatie bestaat uit vier communicatieadviseurs.

Heemskerk

Heemskerk is een plaats in Midden-Kennemerland in de provincie Noord-Holland en wordt omgeven door strand, duinen groen en zee. Het gemeentehuis ligt op loopafstand van een aantrekkelijk centrum, waar mensen uit de omgeving graag komen winkelen of op een gezellig terras zitten.

Informatie

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Lisette Brom, via 0251 256720 of . Wil je meer weten over Heemskerk? Kijk dan op onze website www.heemskerk.nl of een van onze social media kanalen.

Stuur je motivatie en cv in via dit formulier t.a.v. communicatie.