Stageopdracht/afstudeeropdracht 'Duurzaamheid op het strand'

strand Heemskerk

Realiseer jij een toekomstbestendige energievoorziening op het Heemskerkse strand?

Op het strand van Heemskerk wordt het strandpaviljoen en de reddingsbrigade voorzien van energie door een diesel aggregaat. Dat zien we graag anders! Maar wat zijn de duurzame en haalbare mogelijkheden?

We hopen dat jij die mogelijkheden voor ons wilt onderzoeken! Een onderzoek die de verschillende mogelijkheden laat zien, inclusief de voor- en nadelen en mate van duurzaamheid. Op basis van het onderzoek adviseer jij in betere alternatieven dan de huidige diesel aggregaat met alle voorwaarden eraan verbonden.  Zo’n onderzoek doe je niet alleen. Natuurlijk ga je ook in gesprek met de diverse stakeholders, zoals de strandvereniging, de strandpavilioenhouder, PWN, etc..

Jouw profiel

• Interesse in duurzaamheid
  • Out of the box oplossingen kunnen zien
  • Een analytische werkwijze
  • Makkelijk contact leggen met betrokkenen
  • Lef, hands-on, onderzoekend en proactief
  • HBO/WO achtergrond

indicatief:

• 3/6 maanden tijd voor een stage – startdatum flexibel, maar liefst zo snel mogelijk
  • Je vindt het niet erg om op de (bedrijfs)fiets het strand te bezoeken.

Naast een stagevergoeding bieden wij:

• Een zelfstandige stage met veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Een flexibele werkomgeving waar je zowel thuis, kantoor als op locatie kan werken;
  • Een kans om tijdens je stage zand tussen de tenen te voelen!

Nieuwsgierig?

Neem contact op Loes van Swol (06-21188309 of l.vanswol-noomen@heemskerk.nl) of Marlous Nijman (06-21188249). Wij kunnen je nog meer informatie geven en wie weet help jij ons aan een duurzame oplossing!

Sollicitatie

Je sollicitatie met cv kun je online doen via het formulier t.a.v. Jacqueline Tuyn, HR-adviseur.

Bij de gemeente Heemskerk krijg je de ruimte om je eigen opdracht vorm te geven. We worden graag verrast door de mogelijkheden die jij ziet voor ons strand!

Over Heemskerk en haar unieke strand

Heemskerk is een gemeente in de provincie Noord-Holland en is onderdeel van de regio IJmond. Gelegen aan de Noordzee biedt Heemskerk een familiestrand voor toeristen uit Nederland. Met een breed en schoon familiestrand en het Noord-Hollands duinreservaat is het heerlijk toeven aan de kust van Heemskerk. Omdat het strand van Heemskerk in een natuurgebied ligt, is het alleen bereikbaar met de fiets of te voet en behoudt het haar rustige karakter.

Het duinterrein bij Heemskerk wordt gekenmerkt door grote valleien die aan de oostzijde worden begrensd door paraboolduinen van wel 1,5 km. De paraboolduinen van het Heemskerkerduin zijn de grootste van Europa en beroemd onder wetenschappers.