Junior medewerker onderhoud (36 uur per week)

De gemeente Heemskerk heeft bijna 40000 inwoners en met ongeveer 275 medewerkers verzetten we bergen werk voor de  inwoners maar ook voor de ondernemers en bezoekers van Heemskerk.

Deze 275 medewerkers zijn verdeeld in drie domeinen: fysiek, sociaal en bedrijfsvoering. Het fysieke domein bestaat uit vier teams, waaronder team onderhoud. Team onderhoud is verantwoordelijk voor de afhandeling van meldingen van inwoners, ondernemers en bezoekers van Heemskerk. Deze meldingen gaan over de openbare buitenruimte, zoals de riolering, het groen (inclusief begraafplaatsen en sportvelden), wegen, gebouwen, waterpartijen, openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Wil jij ons versterken met jou aanstekelijk enthousiasme? Lees dan verder, want wij zoeken een

Junior medewerker onderhoud
(36 uur per week)

Wat ga je doen?

Je belangrijkste taak is het dienstbaar zijn aan de inwoners, ondernemers en bezoekers van Heemskerk. We hebben een goede dienstverlening en jij helpt deze nog beter te maken. Dit doe je door zelfstandig, op een bevlogen, communicatieve wijze, klachten en meldingen van burger, ondernemers, bezoekers op te lossen in de openbare ruimte. Deze liggen met name op het gebied van groen, riolering, bestratingen, openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Hiernaast heb je ook veelvuldig contact met collega’s en aannemers. Waar nodig help je ook mee in de gladheidbestrijding en voer je inspecties uit.

Nadat je bent ingewerkt en opgeleid heb je ongeveer een week per maand storingsdienst, waarbij je dan 24/7 klaar staat om allerlei calamiteiten af te handelen. Voor de storingsdienst is het nodig dat je binnen een straal van vijftien kilometer van de gemeente Heemskerk woont.

Wat maakt de functie aantrekkelijk?

Je maakt onderdeel uit van een klein, enthousiast en hecht team met een informele sfeer. Je werkt voornamelijk buiten en gaat veel met mensen om. Het werk is iedere dag anders en er wordt steeds meer gewerkt met diverse digitale systemen. Binnen deze juniorfunctie word je ingewerkt en begeleidt door verschillende ervaren collega’s  van team Onderhoud. Door dit te combineren met diverse opleidingen ontwikkel jij je in twee jaar tot een ervaren kracht.

Wat breng je mee?

Wij vinden vooral jouw persoonlijkheid belangrijk. Je bent van nature nieuwsgierig en vindingrijk ingesteld. Je hebt een frisse blik en bekijkt zaken op een creatieve, oplossingsgerichte manier. Je voert je werk gedegen uit, maar gaat ook voor resultaat. En daarbij vragen we:

• Je hebt minimaal een opleiding MBO 3.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Je kunt goed met mensen omgaan en vind het leuk om zelfstandig te werken.
  • Je vindt het fijn om buiten te werken en vind het niet erg om vies te worden.
  • Je bent handig in het werken met digitale systemen.
  • Je bent leergierig en vind het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Jouw kerncompetenties zijn: klantgericht, flexibel, integer en enthousiast.

Wat bieden we?

Wij bieden je een zeer veelzijdige functie in een prettige werkomgeving. Naast diverse opleidingen die je gaat volgen, word je in je inwerkperiode door ervaren collega’s begeleid.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband. Je begint met een startsalaris van € 2073,- bruto per maand bij een volledig dienstverband (36 uur) in de aanloopschaal. Wanneer je volledig bent opgeleid, ingewerkt en beschikt over de juiste competenties dan is het mogelijk om na twee jaar door te groeien naar de functieschaal. Uiteindelijk geldt voor deze functie een salaris van maximaal €2904,- bruto per maand (schaal 6, peildatum 1 oktober 2020) bij een volledig dienstverband. Dit is exclusief de piketvergoeding. De gemeente beschikt over goede secundaire arbeidsvoorwaarden (17,05% Individueel Keuze Budget).

Meer informatie?

Nadere informatie over de functie kun je opvragen bij Sander Zeitsen, Teamleider Onderhoud, telefoon 0251 256 968.

Sollicitatie

Je kunt solliciteren d.m.v. het insturen van jouw CV en een sollicitatiefilmpje vóór 20 april 2021. Maak een filmpje van maximaal twee minuten waarin jij op originele wijze laat zien wie je bent, waar je voor staat en waarom jij zo graag in deze functie en voor de gemeente Heemskerk wilt werken.

Heb jij beide bestanden klaarstaan? Doorloop onderstaande stappen om deze veilig naar ons te versturen via Zivver (lees hier meer over Zivver):

1. Klik hier om naar de pagina te gaan waar je de bestanden veilig kunt versturen.
  2. Vul jouw naam en emailadres in en klik op volgende.
  3. Vul bij ‘begin een gesprek met’ sollicitaties@heemskerk.nl in en vul bij onderwerp ‘sollicitatie junior medewerker onderhoud’ in en klik op sturen.
  4. Volg de stappen in de email die je hebt ontvangen om de bestanden naar ons te verzenden.

Alleen sollicitaties voorzien van jouw CV én filmpje worden in behandeling genomen.

Gesprek

De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 22 april 2021.