Heemskerk zoekt ...

Betrokken medewerkers voor betrokken inwoners

Heemskerk is een van oorsprong agrarisch dorp. Mede door de komst van Hoogovens (tegenwoordig Tata Steel) naar de regio IJmond is Heemskerk uitgegroeid tot een bloeiende gemeente. Ondanks de snelle ontwikkelingen zijn wij een hechte gemeenschap gebleven. Dat lees je bijvoorbeeld af aan het bovengemiddelde aantal vrijwilligers in verenigingen en buurten. Wij koesteren die betrokkenheid van de inwoners, die ons stimuleert om de gemeentelijke organisatie zo dicht mogelijk bij hen te brengen. Wij leggen de lat dan ook hoog bij het nastreven van goede dienstverlening, resultaatgericht opereren en een transparante werkwijze. Voor een middelgrote gemeente hebben wij misschien wel een erg ambitieuze aanpak. Maar wij denken dat je bergen kunt verzetten met ca. 275 medewerkers die uit het goede hout gesneden zijn.

Daarom zoeken wij vrouwen en mannen die met ons mee willen denken en samenwerken. Met de organisatie, met het gemeentebestuur, maar vooral ook met de Heemskerker zelf en het lokale bedrijfsleven. Dus zoeken wij medewerkers voor wie betrokkenheid vanzelf spreekt.

Kom jij ons versterken?